Om Mitt Hem DIY

Denna blogg är sponsrad av Bosch

Bosch grundades 1886 av Robert Bosch och har sitt huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, med sitt danska huvudkontor i Ballerup. Mycket har hänt med Bosch sedan 1886. Företaget har utvecklats från att vara en verkstad för precisionsmekanik och elektronik till att nu producera ett brett sortiment av produkter. Idag producerar Bosch till exempel även vitvaror och är dessutom en av de största leverantörer till fordonsindustrin.

Men Bosch kan vara mycket mer än så, vi har också ett stort urval av verktyg och utrustning för hem och trädgård. Vi tillverkar “gör-det-själv-verktyg” som gör ditt jobb i hemmet roligare och smidigare! Har du ett projekt du vill dra igång, men är osäker på vilket verktyg du behöver för att starta för att starta eller hur du ska gå tillväga, har Bosch svaret för dig.

Vi vill här bloggen, mitt hem DIY, samla en hel massa inspiration, DIY guider och ett verktygs lexikon, vilket gör det enklare och roligare för dig, att vara hemmafixare eller det som vi kallar för en mjuk DIY.

En mjuk DIY är alla av oss som inte är professionella hemmafixare, men som gillar att göra saker själva. Vi är stolta och glada när de lyckats, men vi gör också fel – fler än en gång. Därför, förser vi här dig med tips och guider för att göra saker rätt första gången, så att du får ett resultat du kan vara stolt över. Det kan även innefatta renoveringsförslag, tips på kreativa lösningar, förnyelse av hemmet eller hur man kan återvinna på ett roligt och annorlunda sätt. På vår blogg du kommer att möta bland andra DIY familjen, som kommer att renovera och ordna. De kommer att dela med sig av sina erfarenheter, bra och dåliga, för att ta itu med DIY projekt.

Så dyk in bloggen och hitta tips och tricks för din nästa DIY projekt!